Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Consilier: Lucrurile în Chișinău au luat o altă întorsătură

© Sputnik / Mihai CarausVeaceslav Nedelea
Veaceslav Nedelea - Sputnik Moldova
Abonare
În cadrul emisiunii "Contrapunct" consilierul municipal Veaceslav Nedelea a vorbit despre schimbările din cadrul Primăriei Chișinău și realizările ce s-au produs în ultima perioadă în Capitală.
Consilier: Lucrurile în Chișinău au luat o altă întorsătură

Consilierul municipal Veaceslav Nedelea susține că lucrurile în Chișinău au luat o altă întorsătură. Schimbările se datorează în mare parte noului primar general al Capitalei, Ion Ceban, dar și întregii echipe din cadrul Primăriei.

"Chiar și oponenții cei mai categorici ai primarului recunosc – lucrurile s-au mișcat din loc. Achiziția celor 100 de autocare, continuarea achiziției și ansamblarea de troleibuze, revigoarea centrului orașului, elaborarea planului urbanistic general cu contribuția specialiștilor din România și Federația Rusă. Acestea sunt doar câteva dintre realizări", a declarat pentru Sputnik consilierul municipal.

Totodată, Veaceslav Nedelea spune că noul primar este exat pe treburile gospodărești, iar critica pe care o primește de la oponenți sau cetățeni vizează activitatea lui, dar nu faptul că nu face nimic pentru Capitală.

Frigărui - Sputnik Moldova
Societate
Ceban: Fără frigărui și sindrofii de hramul Chișinăului
"Unii oameni susțin că niciodată nu s-au gândit că vor pune like pe rețelele de socializare și vor susține inițiativele lui Ceban, însă există o mișcare și toată lumea o vede", a remarcat invitatul.

Mai mult, consilierul municipal admiră faptul că  primarul nu se aplică direct în susținerea unui sau altui candidat  la prezidențiale, cu toate că se cunoaște concurnetul electoral pe care îl simpatizează. Cu toate acestea, edilul Capitalei dă dovadă de un comportament elegant și corect, iar conduita și prezența sa este remarcată în cadrul Primăriei.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0