Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Autobuz cu moldoveni, răsturnat în Ucraina: Sunt răniți

© AFP 2024 / ATTILA KISBENEDEKMoldoveni blocați între Ucraina și Ungaria: Cine e vinovat
Moldoveni blocați între Ucraina și Ungaria: Cine e vinovat - Sputnik Moldova
Abonare
Pasagerii unui autobuz de pe ruta Chișinău – Moscova au trăit clipe de groază în seara zilei de ieri, într-o regiune din Ucraina.

CHIȘINĂU, 13 oct – Sputnik. Un autobuz de pe ruta Chișinău – Moscova s-a răsturnat într-o regiune din Ucraina. Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene informează că Ambasada Republicii Moldova în Ucraina a contactat Poliția din regiunea Vinița, care a confirmat că accidentul s-a produs în seara zilei de ieri în jurul orei 18:40.

Самолет Ан-24 совершил аварийную посадку в Нижнеангарске - Sputnik Moldova
VIDEO: Un avion cu studenți la bord s-a prăbușit în Ucraina

La bordul mijlocului de transport se aflau 35 de pasageri, iar în urma accidentului o femeie, cetățeană a Federației Ruse, a suferit mai multe traumatisme. Niciun cetățean al Republicii Moldova nu a avut de suferit și au continuat drumul spre Moscova cu un alt autocar, pus la dispoziție de firma de transport din Republica Moldova. Potrivit presei ucrainene, la volanul autobuzului se afla un bărbat de 54 de ani care a pierdut controlul asupra autovehiculului pe o porțiune de drum aflată în reparație. Oamenii legii din Ucraina au inițiat un proces penal pentru încălcarea normelor de siguranță a circulației sau operarea transportului de către persoanele care conduc vehicule. O astfel de infracțiune se pedepsește cu până la 3 ani de închisoare.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0