Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Guvernul: Doar 2 din 4 persoane răpite în Transnistria au fost eliberate

© Photo : Guvernul Republicii MoldovaPremierul Ion Chicu
Premierul Ion Chicu - Sputnik Moldova
Abonare
Cazul răpirii și privării de libertate a celor patru cetățeni moldoveni în regiunea transnistreană este monitorizat de autorități, anunță astăzi, într-un comunicat de presă, Direcția Comunicare și Protocol Guvernul Republicii Moldova.

CHIȘINĂU, 12 oct - Sputnik. Prim-ministrul Ion Chicu a condus o ședință de lucru în cadrul căreia au fost readuse în discuție cazurile de răpire și privare de libertate a celor patru cetățeni moldoveni de către structurile nerecunoscute din regiunea transnistreană.

Цик Игорь Додон - Sputnik Moldova
Politică
Dodon, despre reintegrarea țării: Trebuie să fie un proiect moldovenesc
Autoritățile naționale au discutat despre ultimele evoluții pe cazurile produse în perioada 7-8 octombrie curent, inclusiv acțiunile întreprinse în acest sens.

Reamintim că doar două persoane din cele patru se regăsesc la domiciliul lor din stânga Nistrului.

În data de 9 octombrie curent, în cadrul reuniunii Consiliul Permanent al OSCE de la Viena, Republica Moldova a prezentat situația deteriorării drepturilor omului în legătură cu situațiile recente, iar mai multe state-membre ale organizației au condamnat cu vehemență impedimentele în libera circulație și abuzurile în materia drepturilor fundamentale ale omului.

Autoritățile competente ale statului depun eforturi pentru soluționarea acestui caz.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0