Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Zile numărate până la târgul de la ''Alunelul'' - detalii

© Sputnik / OsmatescoDiana Crudu
Diana Crudu - Sputnik Moldova
Abonare
Fermierii moldoveni organizează un nou târg cu produse autohtone. Acesta se va desfășura în parcul Alunelul, strada Calea Ieșilor din Capitală.
Zile numărate până la târgul de la ''Alunelul'' - detalii

În data de 14 octombrie, când este sărbătorit Hramul Orașului, va avea loc redeschiderea parcului "Alunelul" din Chișinău, după o perioadă în care au fost efectuate diverse lucrări de reamenajare. În cadrul evenimentului va avea loc și un târg cu produse autohtone și obiecte de artizanat ale producătorilor locali.

"Chiar dacă este un an foarte dificil, noi nu ne descurajăm să promovăm producătorii locali. Profităm de orice eveniment la care putem participa, pentru că a fost un an foarte greu pentru agricultorii noștri din cauza pandemiei și secetei", a declarat pentru Sputnik producătorul și activistul civic Diana Crudu.

Astfel, la târg vor fi prezenți zeci de producători care-și vor expune produsele, naturale și foarte gustoase. Vizitatorii vor avea ocazia să cumpere la prețuri foarte mici fructe, legume și produse apicole. Totodată, la acest târg oamenii vor putea găsi diverse sortimente de ulei, nuci și semințe.

Diana Crudu a mai adăugat că, în mod normal, asemenea evenimente ar trebui organizate cât mai des și că ar trebui să avem o piață agricolă care să întrunească doar produsele autohtone.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0