Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Vladimir Putin a povestit ce daruri primește de ziua sa

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Președintele rus, Vladimir Putin, a povestit din partea cui așteaptă, în primul rând, felicitări cu ocazia zilei sale de naștere și ce fel de cadouri îi dăruiesc apropiații.

CHIȘINĂU, 11 oct – Sputnik. Președintele Vladimir Putin a spus că, de ziua lui, nepoții îi dăruiesc diverse lucrări de artizanat realizate de ei și desene.

Встреча Путина и Додона - Sputnik Moldova
Ce i-a urat Igor Dodon lui Vladimir Putin de ziua de naștere

Liderul rus a împlinit 68 de ani pe 7 octombrie.

„Obiecte de artizanat, desene, pur și simplu felicitări”,  a povestit Putin într-un interviu difuzat pe postul de televiziune „Rossia-1”, răspunzând la întrebarea ce cadouri primește de la nepoți.

De asemenea, președintele Federației Ruse a subliniat că, de ziua lui, așteaptă felicitări, în primul rând, de la persoanele apropiate - prieteni, copii, nepoți.

„Dacă nu sunt cu mine când îmi sărbătoresc ziua de naștere, cu siguranță că îmi vor telefona, se vor manifesta cumva”, a spus Putin.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0