Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ce i-a urat Igor Dodon lui Vladimir Putin de ziua de naștere

© Sputnik / Сергей Мамонтов / Accesați arhiva multimediaВстреча Путина и Додона
Встреча Путина и Додона - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj de felicitare adresat președintelui rus Vladimir Putin în care îi urează multă sănătate, viață lungă, noi și mari succese.

CHIȘINĂU, 7 oct - Sputnik. În mesajul de felicitare, Igor Dodon îl numește pe Vladimir Putin "bunul meu prieten".

"Transmit cele mai calde și cordiale felicitări bunului meu prieten, domnului Vladimir Putin, președintele Federației Ruse cu ocazia zilei de naștere, însoțite de sincere urări de multă sănătate, viață lungă, noi și mari succese în realizarea tuturor obiectivelor și împlinirea aspirațiilor în numele și în beneficiul poporului și țării sale", a scris Igor Dodon pe Facebook.

El s-a referit și la contribuția lui Putin în aprofundarea relațiilor moldo-ruse.

"Cu un sentiment deosebit, doresc să-mi exprim aprecierea pentru contribuția semnificativă a domnului Vladimir Putin la aprofundarea relațiilor dintre Federația Rusă și Republica Moldova și la stabilirea în prezent a unui nivel ridicat de colaborare fructuoasă în domeniile comercial, economic, social și cultural", a scris șeful statului moldovean.  

Dodon s-a referit și la perspectiva relațiilor moldo-ruse.

"În acest context, acord o mare importanță dezvoltării în continuare a parteneriatului moldo-rus, care corespunde pe deplin intereselor pe termen lung ale statelor noastre", a scris șeful statului.

"Reiterez felicitările cu ocazia aniversării zilei de naștere și-i urez Președintelui Federației Ruse pace, fericire, mult bine și bunăstare", a conchis Igor Dodon.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0