Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Ministrul de Interne este internat la Reanimare cu COVID-19

© Sputnik / Mihai CarausПолиция получила 52 машины
Полиция получила 52 машины - Sputnik Moldova
Abonare
Ministrul de Interne, Pavel Voicu, s-a infectat a doua oară cu COVID-19. El se tratează în secția de terapie intensivă a unui spital.

CHIȘINĂU, 11 oct - Sputnik. Ministrul Afacerilor Interne, Pavel Voicu, s-a infectat repetat cu COVID-19 încă de săptămâna trecută și acum urmează tratamentul în spital.

Фадей Нагачевский - Sputnik Moldova
Societate
Un ministru din Moldova s-a îmbolnăvit de COVID-19

Abia astăzi ministrul a anunțat public acest fapt. Prima dată, ministrul Voicu s-a infectat cu COVID-19 în luna mai.

„Sunt internat în spital, în Secția de reanimare, și urmez tratamentul. Starea sănătății mele s-a îmbunătățit și sper că în timpul apropiat voi reveni la muncă”, a scris astăzi Pavel Voicu pe Facebook.

Ministrul a afirmat că a contractat virusul din cauză că luna trecută a avut o problemă de sănătate care i-a slăbit imunitatea organismului.

„În luna septembrie am depistat o problemă de sănătate care a provocat brusc slăbirea imunității, iar din acest motiv am devenit vulnerabil în fața infecției cu COVID-19. Săptămâna trecută, după efecturea testului am fost confirmat pozitiv la coronavirus”, a scris Pavel Voicu.

În luna mai, Pavel Voicu a anunțat pe Facebook că are o formă ușoară a bolii și că s-a tratat la domiciliu.

Pe 6 octombrie, ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi, a anunțat că s-a îmbolnăvit de COVID-19 și se tratează la domiciliu. De asemenea, ministrul Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, contractase virusul

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0