Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

A patra ediție din noul sezon al show-lui „Tu ești super!”

Abonare
Urmăriți în direct o nouă ediție din sezonul patru al proiectului vocal internațional „Tu ești super!”

"Tu ești super!" este un concurs organizat de compania de televiziune NTV și de Agenția Internațională de Presă și Radio Sputnik, cu sprijinul Ministerului Educației al Federației Ruse. Urmărește live Concurul ”Tu ești Super!” Acesta le oferă copiilor rămași fără îngrijire părintească șansa de a-și îndeplini visele.

Анастасия Лисовая - Sputnik Moldova
„Tu ești super!” - Anastasia Lisovaia, gata să ajungă în finală

În noul sezon participă la show 58 de concurenți din Rusia, Ucraina, Belarus, Georgia, Abhazia, Kîrgîzstan, Moldova, Azerbaidjan și Estonia. Participanții vor fi evaluați de către liderul trupei „Nochnîe Snaiperî” Diana Arbenina, interpretul și actorul Aleksei Vorobiov, compozitorul Igor Krutoi și interpreta Iolka.

În acest an, Moldova este reprezentată iarăși de Anastasia Lisovaia, care a evoluat deja pe scena proiectului „Tu ești super!” anul trecut. Tot atunci, ea a fost invitată să participe și la cel de-al patrulea sezon. Concurenta noastră a evoluat în cadrul primei ediții și a acces în semifinală interpretând o piesă cunoscută din repertoriul Sofiei Rotaru.

Anterior și alți reprezentanți ai Moldovei au participat la concursul internațional. În primul sezon al competiției, publicul a fost cucerit de Cristina Covalenco, în vârstă de 16 ani, de la internatul Ceadîr-Lunga și de Anna Ierhan, în vârstă de 8 ani, de la internatul din satul Cărpineni.

În 2017, la concursul „Tu ești super! Dansuri” Moldova a fost reprezentată de Tatiana Untilova, Olga Șumeiko și Emilia Danici de la casa de copii de tip familial din orașul Bender.

În 2018, în al doilea sezon al proiectului „Tu ești super!” a participat Maxim Gnatiuc în vârstă de 18 ani, din orașul Bălți, care a ajuns până în semifinală.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0