Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

„Tu ești super!” - Anastasia Lisovaia, gata să ajungă în finală

© Sputnik / Виталий БелоусовАнастасия Лисовая
Анастасия Лисовая - Sputnik Moldova
Abonare
Anastasia Lisovaia va evolua din nou pe scena proiectului internațional „Tu ești super!”. Ea a povestit într-un comentariu pentru Sputnik ce emoții a trăit când a revenit la concurs.

CHIȘINĂU, 20 sept - Sputnik. Astăzi se dă startul celui de-al patrulea sezon al show-ului internațional „Tu ești super!”. Moldova este reprezentată în cadrul proiectului de către Anastasia Lisovaia din Rîbnița, care a mai urcat pe aceeași scenă anul trecut.

Ea a povestit ce așteptări are de la acest prestigios concurs. 

"Transmit salutări echipei Sputnik. Am venit aici din Moldova și sunt foarte bucuroasă că am ajuns la „Tu ești super!”, a declarat Lisovaia într-un comentariu pentru Sputnik

Anastasia spune că se simte mult mai încrezătoare, având în vedere că este pentru a doua oară când participă la acest concurs. De aceea, este pregătită să ajungă mai departe decât data trecută. 

Anastasia Lisovaia - Sputnik Moldova
Societate
Participanta la proiectul „Tu ești super!”: Nu mi-e frică de scenă

„Nu știu dacă voi obține victoria, dar în finală vreau să ajung. Pentru a doua oară e mai simplu, pentru că nu mă mai tem atât de tare, știu ce urmează și cum va fi. Cu toate acestea, concurența este mai mare”, a mai spus participanta din Moldova. 

Anterior Anastasia Lisovaia a participat în cel de-al treilea sezon la concursul „Tu ești super!”. Ea nu a ajuns în etapa următoare, dar a primit tot atunci invitația de a mai evolua odată. 

În total, în noul sezon vor participa la show 58 de concurenți din Rusia, Ucraina, Belarus, Georgia, Abhazia, Kârgâzstan, Moldova, Azerbaidjan și Estonia. Participanții vor fi evaluați de către Diana Arbenina, Aleksei Vorobiov, Igori Krutoi și Iolka. 

"Tu ești super!" este un concurs organizat de compania de televiziune NTV și de Agenția Internațională de Presă și Radio Sputnik, cu sprijinul Ministerului Educației al Federației Ruse. Proiectul oferă copiilor rămași fără îngrijire părintească șansa de a-și îndeplini visele.

Participanții la concursul „Tu ești super!” - Sputnik Moldova
Rusia
Concertul de la Kremlin „Tu ești super!”: Despre minuni, talente și încredere în sine

Anterior și alți reprezentanți ai Moldovei au participat la concursul internațional. În primul sezon al competiției, publicul a fost cucerit de Cristina Covalenco, în vârstă de 16 ani, de la internatul Ceadîr-Lunga și de Anna Ierhan, în vârstă de 8 ani, de la internatul din satul Cărpineni. 

În 2017, la concursul „Tu ești super! Dansuri” Moldova a fost reprezentată de Tatiana Untilova, Olga Șumeiko și Emilia Danici de la casa de copii de tip familial din orașul Bender. 

În 2018, în al doilea sezon al proiectului „Tu ești super!” a participat Maxim Gnatiuc în vârstă de 18 ani, din orașul Bălți, care a ajuns până în semifinală. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0