Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

A murit mergând prin Chișinău: Sfârșitul tragic al unui om  

© Sputnik / Anatolii KiriakInspectoratul Național de Patrulare al IGP
Inspectoratul Național de Patrulare al IGP - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat și-ar fi găsit sfârșitul după ce s-ar fi prăbușit într-o gură de canalizare fără capac de pe o stradă din Chișinău. Poliția urmează încă să stabilească identitatea decedatului și toate circumstanțele producerii tragediei.

CHIȘINĂU, 10 oct – Sputnik. Un bărbat ar fi decedat după ce a căzut într-o gură de canalizare fără capac pe o stradă din Sectorul Buiucani al Chișinăului. Tragedia s-a produs după lăsarea întunericului, aseară. Detalii despre caz au fost oferite presei în această dimineață.

Доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova
Societate
Două femei au fost înjunghiate cu cuțitul în nordul Moldovei

Cazul a fost confirmat de ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Svetlana Scripnic, care a precizat că tragedia s-a produs pe strada Calea Ieșilor.

Poliția a fost alertată după ora 20:00, în seara zilei de ieri.

Bărbatul decedat poate fi o persoană fără loc permanent de trai, au presupus polițiștii în această dimineață. Poliția urmează încă să stabilească identitatea decedatului și toate circumstanțele producerii tragediei.

Inițial, presa relatase că persoana decedată ar fi o femeie.

Din imaginile foto difuzate de un post de televiziune privat, se vede că porțiunea de stradă era iluminată de un felinar de pe un pilon de înaltă tensiune în momentul în care la fața locului au ajuns echipajul medical și polițiștii.

Capacele gurilor de canalizare sunt furate și duse la fier vechi de unii cetățeni iresponsabili sau utilizate în alte scopuri cunoscute doar de ei.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0