Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Două femei au fost înjunghiate cu cuțitul în nordul Moldovei

© Sputnik / Miroslav RotariДоступ запрещен полиция
Доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova
Abonare
Două femei atacate și rănite cu un cuțit, dar și agresorul lor, care s-a înjunghiat apoi și pe sine, se află internați în spitalul raional din Sângerei. Nu se cunoaște motivul atacului.

CHIȘINĂU, 10 oct – Sputnik. Două femei se află acum în spitalul raional din Sângerei, după ce în ajun au fost rănite cu un cuțit de un bărbat, relatează o publicație din nordul țării. În același spital se află internat și agresorul, care s-a autoînjunghiat.

Inaugurare a Centrului de Preluare a Apelurilor de Urgență al Serviciului 112. - Sputnik Moldova
Societate
Efectul COVID-19: Agresivitatea a sporit printre moldoveni

Victimele și făptașul sunt din satul Cubolta, raionul Sângerei.

Femeile, de 60 și 70 de ani, au fost atacate și rănite cu cuțitul de un bărbat de 40 de ani. După ce și-a înjunghiat victimele, atacatorul s-a înjunghiat pe sine în regiunea burții, scrie nordnews.md, cu trimitere la surse din Poliția locală.

Toți trei au fost transportați cu ambulanțele la spitalul din Sângerei. Imediat după tragedie, la Cubolta s-au deplasat câteva echipe de medici și poliția.

Circumstanțele cazului sunt investigate. 

Pe 7 octombrie, o reglare de conturi dintre doi locuitori ai satului Congazcic, din autonomia găgăuză, s-a soldat cu înjunghierea cu un cuțit și moartea unuia dintre ei. Scenele au fost surprinse de camerele de supraveghere instalate în centrul satului. Corespondentul Sputnik a relatat că victima a fost transportată imediat la spitalului raional din Comrat, dar eforturile medicilor au fost zadarnice - tânărul a murit din cauza rănilor.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0