Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

COVID-19: Dumbrăveanu a dezvăluit ce a afectat-o mai mult

© Photo : Guvernul Republicii MoldovaViorica Dumbrăveanu
Viorica Dumbrăveanu - Sputnik Moldova
Abonare
Ministrul Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, a povestit ce simptome ale virusului COVID-19 le-a avut și cum s-a tratat de infecție. Ministrul Sănătății a spus că cel mai mult a fost afectată de declarațiile oamenilor care au speculat pe seama acestui subiect.

CHIȘINĂU, 9 oct - Sputnik. Ministrul Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, spune că atunci când s-a infectat cu virusul COVID-19 a avut trei simptome: dureri puternice de cap, lipsa mirosului și hipertensiune acută. Dezvăluirile au fost făcute în cadrul unei emisiuni de la un post privat de televiziune. 

Медицинский работник демонстрирует работу передвижной лаборатории по диагностике и профилактике новой коронавирусной инфекции COVID-19 - Sputnik Moldova
Societate
Din rău în mai rău: Câte cazuri de COVID-19 au fost înregistrate astăzi
"Am trecut COVID-ul dificil, eu nu am avut febră, ci o cefalee foarte mare, chiar insuportabilă și o hipertensiune acuză. A fost dificil mai mult din punct de vedere moral, dar și fizic, nu este un mit așa cum cred unii, dar am avut parte de oameni care mi-au fost alături, familia, în cazul dat. Mă bucur că nici colegii de la serviciu și nici membrii familiei mele nu s-au infectat. Am întreprins toate măsurile în contextul autoizolării. A contat foarte mult monitorizarea prin faptul că avem posibilitate să spun simptomele și să am încurajarea profesioniștilor", a spus ministrul Sănătății, Viorica Dumbrăveanu. 

Ministrul Sănătății spune că virusul COVID-19 i-a lăsat consecințe.

"Aceste dureri de cap se mai repetă periodic, există o stare de oboseală cu regret așa mai accentuată, dar nu cedăm", a declarat ministrul Sănătății. 

Viorica Dumbrăveanu a dezvăluit care au fost cele mai mari suferințe pe care le-a trăit atunci când s-a infectat cu coronavirus. 

"Este vorba despre acele atacuri politice și că unii au ieșit la rampă politică ca să-și facă PR, pe seama problemelor de sănătate prin care treceam. Asta este greu și atunci când te tratezi, dar și atunci când te reabilitezi pentru că rămân sechele", a menționat ministrul Sănătății, Viorica Dumbrăveanu. 

Bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus de la începutul pandemiei a ajuns la 59 915. Până acum, 43 008 oameni s-au vindecat de COVID-19, iar 1 424 au decedat. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0