Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Din rău în mai rău: Câte cazuri de COVID-19 au fost înregistrate astăzi

© Sputnik / Alexander Kriazhev / Accesați arhiva multimediaМедицинский работник демонстрирует работу передвижной лаборатории по диагностике и профилактике новой коронавирусной инфекции COVID-19
Медицинский работник демонстрирует работу передвижной лаборатории по диагностике и профилактике новой коронавирусной инфекции COVID-19 - Sputnik Moldova
Abonare
Situația se agravează de la o zi la alta - un nou record de infectări înregistrat astăzi și foarte multe decese.

CHIȘINĂU, 8 oct – Sputnik. Alte 1121 cazuri de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova, anunță ministerul de resort. Din numărul total de cazuri, cinci sunt de import - două din Turcia, unul din Ucraina și unul din Italia. 

Лототрон с шарами  - Sputnik Moldova
OMS, avertisment sumbru: Compară COVID-19 cu loteria

Bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus de la începutul pandemiei a ajuns la 59 915. 

Din numărul total de persoane la care astăzi a fost confirmat virusul 65 sunt lucrători medicali. S-au îmbolnăvit 29 de medici, 27 de asistenți medicali și 9 persoane care reprezintă personalul auxiliar. 

În prezent sunt 776 de pacienți în stare gravă. 32 dintre ei sunt conectați la aparate de respirație asistată. 1771 de persoane sunt în stare de gravitate medie, iar ceilalți sunt în stare satisfăcătoare. 

Între timp, alte 528 de pesoane s-au tratat de COVID-19 și au fost externate. De la începutul pandemiei, 43 008 oameni s-au vindecat de coronavirus. 

S-au înregistrat din păcate și noi decese. Au decedat din cauza complicațiilor provocate de COVID-19 tocmai 18 pacienți cu vârste cuprinse între 52 și 87 de ani. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0