VIDEO: Toarnă cu găleata în Chișinău: Apa curge râu pe străzi

© Sputnik / Виталий Аньков / Accesați arhiva multimediaПоследствия ливня
Последствия ливня - Sputnik Moldova
Abonare
Plouă în Chișinău și în restul țării. N-au fost raportate pagube, deocamdată. Meteorologii au prevenit de ieri că ploile vor fi puternice, însoțite de descărcări electrice și vijelie. Un Cod Galben de instabilitate atmosferică este în vigoare astăzi.

CHIȘINĂU, 8 oct – Sputnik. Ploaia din Chișinău este abundentă și a căpătat caracter torențial la această oră.

Apa curge râu la vale pe o stradă din sectorul Botanica. Oamenii caută pe unde să pășească, dar și mașinile se deplasează cu atenție: niciodată nu se știe ce gropi ascunde apa.

Pentru 8 octombrie, meteorologii au instituit Cod Galben de instabilitate atmosferică. Au fost anunțate ploi destul de puternice, cu descărcări electrice în toate regiunile. Izolat, aversele de ploaie vor fi foarte puternice, cu precipitații de până la 50-70 de litri pe metrul pătrat.

Vântul va căpăta aspect de vijelie pe alocuri și va sufla în rafale de 15-18 metri pe secundă. Presiunea atmosferică este scăzută.

© Photo : Serviciul Hidrometeorologic de StatPrognoza meteo pentru 9-15 octombrie
VIDEO: Toarnă cu găleata în Chișinău: Apa curge râu pe străzi - Sputnik Moldova
Prognoza meteo pentru 9-15 octombrie

Ploi sunt anunțate de meteorologi și în zilele de vineri și sâmbătă, 9 și 10 octombrie. Vineri sunt posibile ploi slabe în toate regiunile. Sâmbătă va ploua în sud, fără tunete și fulgere.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0