Educație
Sputnik Moldova vă prezintă informații despre procesul de studii, problemele din învățământ și provocările din acest sector.

Putin i-a felicitat pe profesori cu prilejul zilei profesionale

© Sputnik / Алексей Никольский / Accesați arhiva multimediaRussia Putin Coronavirus Response Address
Russia Putin Coronavirus Response Address - Sputnik Moldova
Abonare
Astăzi este în întreaga lume este marcată Ziua Profesorului - iată mesajul președintelui rus Vladimir Putin adresat pedagogilor.

CHIȘINĂU, 5 oct - Sputnik. Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, i-a felicitat pe profesorii ruși cu prilejul zilei lor profesionale, subliniind că amintirile bune ale iubitilor lor profesori vor rămâne pentru totdeauna în inima tuturor, se arată în mesajul publicat pe site-ul Kremlinului.

"Milioane de oameni din țara noastră sărbătoresc astăzi această sărbătoare alături de voi, simțind un sentiment de profundă recunoștință și mulțumire față de profesorii și mentorii lor. La urma urmei, toți am fost odată elevi, iar amintirile frumoase despre anii de școală, despre iubiții noștri profesori care ne-au descoperit imensa lume a cunoașterii, se bucurau cu sinceritate de realizările și victoriile noastre, ne-au ajutat să facem față dificultăților, vor rămâne pentru totdeauna în inimile noastre", este menționat în mesajul președintelui.

Игорь Додон - Sputnik Moldova
Educație
Ce le dorește Dodon pedagogilor de ziua lor profesională
De asemenea, președintele s-a adresat studenților universităților pedagogice, menționând că abilitățile lor pedagogice, înțelepciunea, răbdarea și dragostea față de studenți depind cu ce cunoștințe va intra tânăra generație la maturitate și spre ce repere morale vor tinde.

"Sunt încrezător că profesorii ruși vor continua să lucreze conștiincios, să păstreze și să dezvolte cu atenție tradițiile minunate ale educației rusești și să își îndeplinească cu demnitate înalta misiune altruistă. Vă doresc succes și realizarea planurilor voastre", a adăugat Putin.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0