Educație
Sputnik Moldova vă prezintă informații despre procesul de studii, problemele din învățământ și provocările din acest sector.

Ce le dorește Dodon pedagogilor de ziua lor profesională

© Photo : Facebook / Dodon IgorИгорь Додон
Игорь Додон - Sputnik Moldova
Abonare
De ziua profesională a pedagogului, președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a venit cu un mesaj de felicitare adresat tuturor angajaților din domeniul educației.

CHIȘINĂU, 5 oct - Sputnik. "Stimați angajați în sistemul educațional, Vă felicit cordial cu ocazia zilei Dumneavoastră profesionale și Vă exprim aleasă prețuire și recunoștință profundă pentru munca în numele viitorului", a scris Igor Dodon pe Facebook .

Игорь Шаров Igor Șarov - Sputnik Moldova
Educație
VIDEO: Mesajul ministrului Igor Șarov de Ziua Profesorului
"Asumat sau din curiozitate, continuând o tradiție de familie sau răspunzând chemării interioare, ați optat în favoarea pedagogiei, aceasta însemnând  inteligență și noblețe, cultură și rafinament, nopți albe și dăruire până la sacrificiu. Aveți toată admirația și respectul nostru pentru ceea ce însemnați, pentru ceea ce semănați și diseminați printre oamenii maturi de mâine ai Moldovei. Vă exprim gratitudine pentru munca depusă, în special în condițiile de criză pandemică cu care se confruntă astăzi întreaga lume. Am toată încrederea în potențialul, dedicația și, cu deosebire, în puterea sufletului ce Vă caracterizează", a mai scris Dodon.

De Ziua Lucrătorului din Învățământ, șeful statului a adresat felicitări tuturor angajaților din domeniu.

"Felicitări și multă sănătate, inspirație și realizări pe potriva așteptărilor, reușite aducătoare de bucurie Vă doresc Dumneavoastră și persoanelor dragi. Noi, cei pe care ne-ați ghidat și care V-am încredințat bogăția supremă – copiii noștri, Vă suntem alături pentru a acționa împreună, pentru a face față demn provocărilor și pentru a privi, peste ani, cu satisfacție în urmă. La mulți ani, dragi dascăli!", a conchis președintele Igor Dodon.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0