Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

O piesă emoționantă, dedicată tuturor profesorilor – audio

© Sputnik / Miroslav RotariElena Manciu
Elena Manciu - Sputnik Moldova
Abonare
Premieră la Sputnik: Solista orchestrei prezidențiale Elena Manciu a lansat o nouă melodie, consacrată tuturor profesorilor din țara noastră.
O piesă emoționantă, dedicată tuturor profesorilor

Elena Manciu a lansat o piesă emoționantă, consacrată celor care muncesc în fiecare zi pentru formarea și dezvoltarea intelectuală a tinerii generații. Piesa este intitulată "Dragi Profesori" și a fost semnată chiar de către interpretă. Cântecul are și un videoclip deosebit.

Учительница русского языка, литературы - Sputnik Moldova
Educație
Gala laureaților concursului Pedagogul Anului - 2020 - detalii
"Piesa are o nuanță melancolică, dar foarte dulce. Cu trecerea anilor, nostalgia de oamenii dragi, de profesori și de școală devine tot mai mare. Mult m-am gândit la acest cântec și sunt fericită că mi-a reușit să-l lansez public. Port o dragoste enormă și stimă pentru toți învățătorii care m-au ghidat. Aceste sentimente m-au și determinat să scriu această piesă deosebită", a declarat pentru Sputnik Elena Manciu.

Potrivit solistei, Ziua Profesorului este un bun prilej pentru a le mulțumi dascălilor pentru dăruire, cunoștințele oferite și profesionalism.

Accesați fișierul audio pentru a asculta piesa "Dragi Profesori", lansată în premieră în cadrul emisiunii "Sputnik Matinal".

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0