Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

VIDEO: Mesajul ministrului Igor Șarov de Ziua Profesorului

© Photo : Guvernul Republicii MoldovaИгорь Шаров Igor Șarov
Игорь Шаров Igor Șarov - Sputnik Moldova
Abonare
Ministrul Educației, Culturii și Cercetării, Igor Șarov, i-a felicitat pe angajații din sistemul educațional cu Ziua Profesională a Lucrătorului din Învățământ.

CHIȘINĂU, 5 oct - Sputnik. Într-un filmuleț video postat pe pagina sa de Facebook, ministrul Educației, Igor Șarov, a menționat că astăzi trebuie să îngenunchem în fața angajaților din sistemul de învățământ și să le mulțumim pentru eforturile pe care le depun zi de zi în educarea copiilor. 

Ministrul Educației a menționat că angajații din învățământ au cea mai nobilă profesie, dar și cea mai grea. 
Учительница русского языка, литературы - Sputnik Moldova
Educație
Gala laureaților concursului Pedagogul Anului - 2020 - detalii
”Este ziua dumneavoastră, ziua celor care dau viață societății, celor care crează valori, este ziua tuturor celor care văzuiesc suflete și îi fac personalități. Profesorii au îndrumat mereu discipolii spre adevăr și au avut curajul să confrunte neadevărurile și au manifestat dragoste și perseverență în promovarea tinerilor. Profesorii noștri au capacitatea de a face față noilor provocări și ne vom face în continuare datoria contribuind la dezvoltarea țării”, a menționat Igor Șarov.
Ministrul Igor Șarov a spus că pandemia de COVID-19 a testat limitele profesorilor în acest an, dar cu toate acestea, toți împreună au ținut situația sub control și astfel au reușit să revină la ore din 1 septembrie.
”Împreună ați fost și sunteți pe prima linie de luptă în sistemul educațional contra provocărilor impuse de pandemie. Vreau să vă mulțumesc pentru că v-ați adaptat, pentru că ați perseverat li pentru că nu ați cedat. Vă mulțumesc și vă admir pe fiecare în parte pentru onorabila profesia pe care ați ales-o, cea de a educa generații”, a mai spus ministrul Educației.
Igor Șarov a precizat că ceea ce educă profesorii azi, vor fi generația de mâine. În același timp, deși se află într-o vizită de lucru la Geneva, primarul Chișinăului, Ion Ceban, nu a uitat de acest eveniment și a transmis felicitări profesorilor și educatorilor.
Ion Ceban le-a mulțumit profesorilor pentru că își fac munca cu dragoste și dedicație. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0