Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Maia Sandu s-a lansat în campanie: Ce promisiuni a făcut

© Sputnik / Miroslav RotariМайя Санду на выборах примара в Кишинев
Майя Санду на выборах примара в Кишинев - Sputnik Moldova
Abonare
Candidatul Partidului Acțiune ți Solidaritate, Maia Sandu, s-a lansat în campania electorală pentru alegerile prezidențiale din 1 noiembrie.

CHIȘINĂU, 2 oct - Sputnik. Liderul PAS, Maia Sandu, s-a lansat în campania pentru alegerile prezidențiale. Ea a spus că își dorește ca Moldova să prospere. Sandu a menționat că nu are o baghetă fermecată cu care să rezolve probleme țării peste noapte, dar are un plan, fără să ofere însă mai multe detalii. 

Тудор Делиу - Sputnik Moldova
Tudor Deliu: Lansarea în cursa prezidențială - iată ce promite
”Țara noastră face la anul 30 de ani și avem nevoie de un președinte care știe cum și să vrea să pună Moldova pe calea cea dreapta. Un președinte care să ne dea speranța în ziua de mâine. Moldova merită să pășească cu încredere. Eu știu că nu sunt perfectă, dar mie îmi pasă. Putem să facem ceva de care să fim cu toții mândri, o țară pe care ne-o dorim pentru noi și familia noastră”, a spus Maia Sandu. 

Alegerile prezidențiale vor avea loc pe 1 noiembrie. CEC a înregistrat deocamdată șase candidați. Este vorba despre Renato Usatîi de la Partidul Nostru, Andrei Năstase, reprezentantul Platformei DA, Tudor Deliu de la PLDM, Igor Dodon, candidat desemnat de cetățeni, Violeta Ivanov de la Partidul ”Șor” și Maia Sandu, liderul PAS. CEC rămâne să decidă aspra altor doi concurenți - Octavian Țîcu și Dorin Chirtoacă.  De astăzi nu se mai pot depune acte la CEC pentru înregistrarea pretendenților la fotoliul de șef de stat. Anterior, Comisia Electorală Centrală a refuzat însă înregistrarea lui Andrian Candu, după ce a descoperit mai multe nereguli în listele de subscripție. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0