Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Germania: Cel mai mare număr de infectări cu COVID din aprilie

© Sputnik / Николай Филяков / Accesați arhiva multimediaИсторическое здание Рейхстага в центре Берлина
Историческое здание Рейхстага в центре Берлина - Sputnik Moldova
Abonare
Situaţia privind cazurile de Covid-19 se agravează în Germania. În ultimele 24 de ore s-a înregistrat cel mai mare număr de infectări din perioada de apogeu al crizei, din aprilie, când s-a raportat un număr aproximativ similar.

CHIȘINĂU, 2 oct – Sputnik. În ultimele 24 de ore, Germania a raportat 2.673 de noi cazuri de infectare cu coronavirus, potrivit datelor publicate vineri de Institutul Robert Koch (RKI).

Ситуация у клиники Шарите в Берлине - Sputnik Moldova
Măsuri speciale în Germania împotriva COVID-19

De asemenea, potrivit sursei citate, în total 294.395 de persoane au fost testate pozitiv de la începutul pandemiei şi 9.508 de oameni au murit până acum, opt decese fiind raportate în ultimele 24 de ore.

În unități de terapie intensivă se află în prezent 362 de pacienți cu COVID-19, 193 dintre aceștia find ventilați mecanic.

Cu o săptămână înainte, 296 de pacienți erau tratați în secțiile de terapie intensivă, 166 dintre ei fiind ventilați.

Ultima dată când s-a înregistrat un număr aproximativ la fel de mare de infectări a fost pe 23 aprilie, când au fost raportate 2481 de noi cazuri, potrivit worldometers.com. De la această dată nu s-a mai atins un număr atât de mare de cazuri, până astăzi.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0