Vremea se schimbă din nou! Iată ce temperaturi se așteaptă

© Sputnik / Miroslav RotariВиноградник
Виноградник - Sputnik Moldova
Abonare
După mai multe zile cu temperaturi scăzute, valorile termice se ridică din nou. Meteorologii anunță că vremea se va încălzi simțitor în următoarele zile.

CHIȘINĂU, 1 oct - Sputnik. Într-un comunicat transmis redacției Sputnik Moldova, Serviciul Hidrometeorologic de stat precizează că mâine temperaturile vor crește mâine cu aproximativ 4 grade Celsius în timpul zilei.

Anatolie Prohnițchi - Sputnik Moldova
Aerul pe care-l respiră chișinăuienii: Ecologiștii trag un semnal de alarmă
În raioanele din nordul țării valorile termice vor oscila între +19..+22°С, în centru vor fi între +20..+23°С, iar în sudul țării se așteaptă între +21..+24°С. 

În Capitală se așteaptă +20..+22°С. În timpul nopții valorile termice nu se vor schimba semnificativ. Minimele vor oscila între +8..+13°C.

Mâine presiunea atmosferică va fi scăzută, cerul va fi variabil, iar precipitații nu se prevăd. Noaptea și dimineața izolat va fi ceața slabă. Vântul va sulfa din sud-est de la slab la moderat.

În weekend vremea se va încălzi și mai tare. Mercurul din termometre va urca până la 29 de grade Celsius. Precipitații nu se așteaptă sâmbătă și duminică. Și în următoarea săptămână vremea se va menține caldă. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0