Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

O femeie a murit pe Aeroportul Chișinău imediat după aterizare

© Sputnik / Miroslav RotariСамолет
Самолет - Sputnik Moldova
Abonare
Caz tragic la Aeroportul Internațional Chișinău. O pasageră a fost preluată de medici după ce i s-a făcut rău în timpul zborului. Din nefericire, femeia nu a putut fi salvată.

CHIȘINĂU, 28 sept – Sputnik. Tragedie pe Aeroportul Internațional Chișinău. O femeie de 53 de ani a decedat după ce i s-a făcut rău în timpul zborului. Informația a fost confirmată pentru Sputnik Moldova de purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră, Raisa Novițchi. 

Potrivit acesteia, femeia a fost preluată de un echipaj medical imediat după aterizare, însă nu a mai putut fi salvată.

Avion - Sputnik Moldova
Societate
VIDEO: Moldovenii blocați la Istanbul - protest la aeroport

„Acesteia i s-a făcut rău în timpul zborului, iar la aterizare a fost preluată imediat de echipa de medici și transportată la punctul medical al Aeroportului Internațional Chișinău, unde i-a fost constatat decesul”, a menționat Raisa Novițchi. 

Victima avea 53 de ani și se întorcea acasă cu avionul ce efectua cursa Moscova-Chișinău. Purtătorul de cuvant al companiei Air Moldova, Tamara Luca, ne-a spus că femeia suferea de o boală incurabilă.

„În timpul zborului i s-a făcut rău. Membrii echipajului i-au oferit tot sprijinul medical. În timpul zborului aceștia au luat legătura cu medicii punctului medical al Aeroportului. Imediat după aterizare, femeia a fost preluată”, ne-a comunicat Luca. 

Potrivit ei, medicii au făcut eforturi pentru a-i salva viața, dar fără rezultat. Femeia ar fi decedat în urma unui stop cardiac.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0