Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Foto: Accident teribil la Râșcani - 3 persoane decedate

© Sputnik / Anatolii KiriakПолиция
Полиция - Sputnik Moldova
Abonare
Un accident teribil s-a produs în apropiere de satul Corlăteni, raionul Râșcani. Trei persoane au decedat, inclusiv un bebeluș de doar 3 luni.

CHIȘINĂU, 28 sept - Sputnik. Un accident teribil s-a produs în această noapte în raionul Râșcani, în apropiere de satul Corlăteni, soldat cu decesul a trei persoane, inclusiv a unui bebeluș de doar 3 luni.

”Noaptea trecută, la ora 00:05, la Inspectoratul de poliție Bălți al IGP a parvenit apelul telefonic al unei femei din Bălți, precum că, în urma unui conflict în familie, soţul ei a urcat la volanul unei mașini de marcă Șkoda Octavia și s-a deplasat într-o direcție necunoscută. Acesta era în stare de ebrietate și amenința că se va sinucide. Exact în același minut, la ora 00:05, Inspectoratul de Poliție Râșcani al IGP a fost informat despre producerea unui grav accident de circulație, în preajma satului Corlăteni”, informează Poliția Capitalei.

La fața locului, oamenii legii au constatat că pe traseul M-5, la intrare în satul Corlăteni, un automobil de marcă Skoda Octavia a ieșit pe contrasens și s-a ciocnit violent cu un automobil de model Toyota Auris.

Accident în raionul Cahul - Sputnik Moldova
Societate
FOTO: Accident grav în raionul Cahul - Un pasager a decedat

Potrivit oamenilor legii, șoferul aflat la volanul automobilului Skoda Octavia, un bărbat de 33 de ani, a decedat la fața locului. Tot în momentul impactului a decedat și conducătorul auto al Toyotei, în vârstă de 28 de ani, dar și fetița sa de 3 luni. Soția șoferului și verișorul acesteia, care se aflau în calitate de pasageri, se află sub supravegherea medicilor.

Totodată, potrivit unui martor ocular, până la ciocnirea automobilelor, conducătorul Șkodei se deplasa cu viteză excesivă din spatele său (direcţia Bălţi spre satul Corlăteni), i-a semnalat din faruri să-i cedeze trecerea, chiar dacă traseul era liber, iar la o distanţă de 400 de metri după efectuarea manevrei de depăşire a avut loc impactul.

Oamenii legii stabilesc toate circumstanțele producerii accidentului.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0