Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

FOTO: Accident grav în raionul Cahul - Un pasager a decedat

© Photo : INSPAccident în raionul Cahul
Accident în raionul Cahul - Sputnik Moldova
Abonare
Un tânăr a decedat, iar alți doi au fost internați în stare gravă la spital în urma unui grav accident rutier care s-a produs în raionul Cahul. Poliția investighează circumstanțele tragediei.

CHIȘINĂU, 25 sept - Sputnik. Ofițerul de presă al Inspectoratului Național de Securitate Publică, Natalia Golovco, a declarat pentru Sputnik Moldova că accidentul s-a produs în apropiere de satul Alexanderfeld, raionul Cahul.

© Photo : INSPAccident în raionul Cahul
FOTO: Accident grav în raionul Cahul - Un pasager a decedat - Sputnik Moldova
Accident în raionul Cahul

Un automobil de model Kia Sorento, condus de un bărbat de 33 de ani din orașul Vulcănești, a ajuns într-un copac. În urma impactului, un pasager a decedat, iar șoferul și o altă persoană din mașină au ajuns în stare gravă la Spitalul Raional Cahul.

”Șoferul respectiv nu avea dreptul să conducă mașina pentru că anterior a fost prins în stare de ebrietate la volan. El avea ca pasager doi bărbați, la fel originari din orașul Vulcănești. În timp ce se deplasa pe traseu, conducătorul auto a observat o mașină a poliției pe șosea și a accelerat. Din cauza vitezei, a pierdut controlul automobilului și a ajuns cu mașina într-un copac, apoi automobilul s-a răsturnat”, a spus Natalia Golovco, ofițer de presă al INSP. 
© Photo : INSPAccident în raionul Cahul
FOTO: Accident grav în raionul Cahul - Un pasager a decedat - Sputnik Moldova
Accident în raionul Cahul

Reprezentanții Spitalului Raional Cahul au declarat pentru Sputnik Moldova că șoferul și pasagerul sunt internați în Secția Reanimare, în stare gravă, iar astăzi acolo vor ajunge medici din Chișinău care îi va examina. Poliția a inițiat o anchetă și urmează să stabilească toate circumstanțele accidentului.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0