Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

VIDEO: Daniela Cociu și Maria Olărașu, argint la Cupa Mondială

© Photo : olympic mdO nouă medalie la Cupa Mondială de caiac-canoe de la Szeget: Duetul Daniela Cociu și Maria Olărașu au cucerit argintul pe distanța 500 metri, cu rezultatul 2:01.19.
O nouă medalie la Cupa Mondială de caiac-canoe de la Szeget: Duetul Daniela Cociu și Maria Olărașu au cucerit argintul pe distanța 500 metri, cu rezultatul 2:01.19. - Sputnik Moldova
Abonare
O nouă medalie la Cupa Mondială de caiac-canoe de la Szeget! Duetul Daniela Cociu și Maria Olărașu au cucerit argintul pe distanța 500 de metri, cu rezultatul 2:01.19.

CHIȘINĂU, 27 sept – Sputnik. Elevele campionului olimpic Victor Reneiski au fost întrecute de ucrainencele Liudmyla Luzan și Anastasia Chetverikova (1:58.81). Podiumul a fost completat de Karen Roco și Maria Mailliard din Chile (2:02.91).

Daniela Cociu și Maria Olărașu au câte 20 de ani. Anul trecut ele au concurat și la Jocurile Europene de la Minsk.

Футбол. Товарищеский матч. Россия - Испания - Sputnik Moldova
Sport
Încă un jucător moldovean va evolua în liga a doua a României
Acum obiectivul lor este calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Calificările vor avea loc în luna mai a anului viitor.

La Cupa Mondială din Ungaria, Moldova a mai cucerit o medalia de aur prin Serghei Tarnovschi. El s-a impus pe distanța de 1000 de metri cu rezultatul 3:51.33.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0