Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Încă un jucător moldovean va evolua în liga a doua a României

© Sputnik / Алексей Даничев / Accesați arhiva multimediaФутбол. Товарищеский матч. Россия - Испания
Футбол. Товарищеский матч. Россия - Испания - Sputnik Moldova
Abonare
Fostul jucător al naționalei, Gheorghe Anton a semnat pe un sezon cu Gloria Buzău, unde îl va avea coleg pe Maxim Iurcu.

CHIȘINĂU, 26 sept – Sputnik. Anton a câștigat de 3 ori titlul cu Sheriff. Ultima dată el a evoluat în Azerbaidjan, la formația Zira. Pentru naționala Moldovei, jucătorul de 27 de ani a disputat 8 partide.

Debutul său nu a avut loc astăzi. Gloria Buzău a jucat de la ora 11:00 cu CSM Reșița. Anton nu a reușit să fie legitimat de echipa antrenată de Ilie Stan. În schimb, Maxim Iurcu a jucat titular la Gloria.

Футбол. Лига Европы. Матч Локомотив - Шериф - Sputnik Moldova
Sport
Sheriff în Liga Europei: Șansa ratată de a evolua în grupe
Un alt meci, programat la ora 11:00, Unirea Slobozia - Farul Constanța a fost amânat din cauza COVID-19. Farul, la care sunt legitimați Sebastian Agachi și Ion Cărăuș, are trei cazuri pozitive în lot cu noul coronavirus și nu a putut desfășura partida de la Slobozia.

În Liga II mai sunt legitimați alți 12 moldoveni: Enrichi Finica și Cristian Ignat (ambii - Rapid), Eugen Zasavițchi și Nicolae Cebotari (ambii - Petrolul), Mihai Dolghi (Universitatea Cluj), Ilie Damașcan (Turris-Oltul), Radu Rogac, Ivan Urvanțev, Valeriu și Andrei Macrițchii (Ripensia Timișoara), Lucian Cebotari (Aerostar) și Dorian Railean (Comuna Recea).

Tot astăzi sunt programate două partide din Liga 1. Formația lui Eugen Cebotaru și Alexandru Boiciuc, Academica Clinceni va primi replica lui Gaz Metan, de la ora 14:45, în direct pe Digi Sport, iar echipa lui Dinu Graur, Astra Giurgiu va juca în deplasare cu Viitorul Constanța, de la ora 21:30. Meciul va fi transmis de asemenea de Digi Sport.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0