Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Radu Albot a debutat cu o victorie clară la Roland Garros

© Sputnik / Yana ZaharovaМолдавский теннисист Раду Албот
Молдавский теннисист Раду Албот - Sputnik Moldova
Abonare
Radu Albot revine la forma de altădată. După mai multe înfrângeri în acest an, tenismenul moldovean a debutat în forță la turneul de Mare Șlem de la Roland Garros.

CHIȘINĂU, 27 sep – Sputnik. Albot a dispus în trei seturi de australianul Jordan Thompson, numărul 53 mondial, scor 6-2, 6-4, 6-1, după 2 ore și 8 minute de joc.

O nouă medalie la Cupa Mondială de caiac-canoe de la Szeget: Duetul Daniela Cociu și Maria Olărașu au cucerit argintul pe distanța 500 metri, cu rezultatul 2:01.19. - Sputnik Moldova
Sport
VIDEO: Daniela Cociu și Maria Olărașu, argint la Cupa Mondială

În turul doi, tenismenul moldovean îl va întâlni pe americanul Taylor Fritz, numărul 29 ATP. Cei doi s-au duelat o singură dată, în semifinalele turneului ATP de la Los Cabos (Mexic). Fritz s-a impus în două seturi, scor 6-3, 6-2.

La Roland Garros, Radu Albot va concura și la dublu. El va face pereche cu georgianul Nikoloz Basilashvili. Pe 29 septembrie, ei vor întâlni duetul Mayer-Pella.

Radu Albot se află momentan pe locul 79 în clasamentul mondial.

Prima mare surpriză de la Roland Garros îl are ca protagonist pe italianul de 19 ani, Jannik Sinner. El a dispus de al 11-lea favorit al competiției, belgianul David Goffin în trei seturi, scor 7-5, 6-0, 6-3.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0