Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Sheriff în Liga Europei: Șansa ratată de a evolua în grupe

© Sputnik / Алексей Филиппов / Accesați arhiva multimediaФутбол. Лига Европы. Матч "Локомотив" - "Шериф"
Футбол. Лига Европы. Матч Локомотив - Шериф - Sputnik Moldova
Abonare
Sheriff a fost eliminată la penalty-uri de irlandezii de la Dundalk și ratează un meci facil cu KI Klaksvik din Insulele Feroe în play-off-ul Ligii Europa.

CHIȘINĂU, 25 sept – Sputnik. Totul a început bine pentru Sheriff în fața echipei de pe locul 3 din Irlanda după 12 etape. Singurul moldovean din teren, căpitanul Veaceslav Posmac a deschis scorul în minutul 8 cu o lovitură de cap după un corner executat de ucraineanul Bliznichenko. Irlandezii au egalat în prelungirile primei reprize. Murray a înscris de asemenea cu o lovitură de cap.

După ce nu s-a marcat nici în prelungiri, învingătoarea s-a decis la seria penalty-urilor. La Sheriff au transformat Kapic, Veloso și Parra, dar a ratat nigerianul Obilor.

Antrenorul croat Zoran Zekic a folosit următorii jucători: Mikulic, Posmac, Peteleu (Petro 64), N`Diaye, Obilor, Parra, Cristiano, Kolovos (dos Santos 88), Bliznichenko (Kapic 46), Mioc (Veloso 99), Castaneda.

Dundalk va întâlni în play-off-ul Ligii Europa echipa din Insulele Feroe, KI Klaksvik, care a umilit-o pe Dinamo Tbilisi cu 6-1. Meciul va avea loc în Irlanda pe 1 octombrie.

Au fost eliminate și echipele lui Ion Nicolaescu și Denis Marandici. Slovacii de la DAC, cu Nicolaescu în teren din minutul 60, a fost surclasată de Lask, cu 0-7. În schimb, Celje, cu Marandici integralist, a cedat cu 0-1 pe terenul lui Ararat-Armenia, unde Denis Zmeu este preparator fizic.

În alte meciuri s-au înregistrat rezultatele: FCSB – Slovan Liberec 0-2, Djurgarden – CFR Cluj 0-1 și AC Milan – Bodo 3-2.

Fluxul de știri
0