Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cauzele incendiului de la Filarmonică: Primele trei ipoteze - detalii

© Sputnik / Mihai CarausПожар в здании Филармонии
Пожар в здании Филармонии - Sputnik Moldova
Abonare
Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a stabilit primele versiuni de izbucnire a arderii în edificiul Filarmonicii Naționale Serghei Lunchevici.

CHIȘINĂU, 25 sept - Sputnik. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a anunțat primele ipoteze despre cauzele izbucnirii incendiului de la Filarmonica Naționale ”Serghei Lunchevici”, anunță instituția printr-un comunicat.

Potrivit Laboratorului experimental antiincendiar care a efectuat cercetarea la fața locului s-a înaintat trei versiuni.

”Prima ipoteză pre căutată  de specialiști este defecțiune a echipamentului electric. A două versiune înaintată este scurtcircuit în rețeaua electrică, iar a treia ipoteză este nerespectarea regulilor de apărare împotriva incendiilor la efectuarea lucrărilor de secționare și tăiere a metalului”, anunța IGSU.

Specialiștii vor continua să cerceteze toate circumstanțele pentru stabilirea celei mai probabile cauze de producere a incendiului. Concluzia angajaților IGSU va  fi în cadrul încheierii întocmite de specialiștii Laboratorului experimental antiincendiar.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0