Oameni in etate - Sputnik Moldova
Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

COVID-19: Număr mare de cazuri confirmate într-o singură zi

Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Reprezentanții Ministerul Sănătății au prezentat informații actualizate cu privire la situația epidemică din țară legată de răspândirea infecției COVID-19.

CHIȘINĂU, 25 sept - Sputnik. Potrivit Ministerului Sănătății, astăzi au fost confirmate 713 cazuri noi de infectare cu coronavirus. Asta după ce au fost realizate 2 614 teste, dintre care primar – 2 313 şi repetat – 301. Din numărul total de infectări, 6 cazuri sunt de import: Belgia - 1, Germania - 1, România - 1, Federația Rusă - 1, Spania - 1, Turcia - 1.

Orașul Soroca în carantină - Sputnik Moldova
Societate
COVID-19 în Moldova: Raioanele vor putea declara „COD ROȘU”
Astfel, bilanțul persoanelor infectate a ajuns la 49 666. Din numărul total de persoane care au fost confirmate astăzi cu COVID-19, 41 sunt lucrători medicali: medici - 15, asistenți medicali - 20, personal auxiliar - 6.

În prezent, 558 de pacienți se află în stare gravă, dintre care 36 sunt conectați la aparate de respirație asistată, iar 1 438 sunt în stare de gravitate medie. Ceilalţi pacienţi sunt în stare satisfăcătoare.

Între timp, alte 380 de persoane au fost tratate și externate. De la începutul pandemiei, 37 023 pacienți s-au vindecat de COVID-19.

Din păcate s-au înregistrat și noi decese. Ministerul Sănătății informează că astăzi au murit din cauza complicațiilor provocate de coronavirus 12 persoane, cu vârste cuprinse între 58 și 78 de ani. În total, de la începutul pandemiei și-au pierdut viața 1 264 de oameni. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0