Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Târg cu produse autohtone: Unde și când va fi organizat

© Sputnik / OsmatescoDiana Crudu
Diana Crudu - Sputnik Moldova
Abonare
În data de 14 octombrie, va avea loc redeschiderea parcului "Alunelul" din Chișinău, după o perioadă în care au fost efectuate diverse lucrări de reamenajare. În cadrul evenimentului, vizitatorii vor avea parte de mai multe surprize.
Târg cu produse autohtone: Unde și când va fi organizat

Veste bună pentru chișinăuieni. În ziua în care este sărbătorit Hramul Orașului, în sectorul Buiucani al Capitalei, va fi organizat un târg de produse și obiecte de artizanat deosebite ale producătorilor locali. Evenimentul se va desfășura în parcul "Alunelul", a cărui inaugurare se va petrece în aceeași zi.

"În acest an, multe târguri au fost anulate din cauza pandemiei. Plus agricultorii s-au confruntat cu o serie de probleme din cauza condițiilor meteorologice nefaste. Chiar dacă este un an foarte dificil, noi nu ne descurajăm să promovăm producătorii locali. Profităm de orice eveniment la care putem participa", a declarat pentru Sputnik producătorul și activistul civic Diana Crudu.

Potrivit ei, la eveniment vor fi prezenți zeci de producători, care-și vor expune cele mai naturale și gustoase produse. Oaspeții evenimentului vor avea ocazia să cumpere fructe, legume și produse apicole sută la sută naturale și foarte gustoase. Și cel mai important, la prețuri foarte mici. Totodată, la acest târg, oamenii vor putea găsi diferite uleiuri, nuci și semințe.

Diana Crudu a mai adăugat că, în mod normal, asemenea evenimente ar trebui organizate cât mai des și că ar trebui să avem o piață agricolă care să întrunească doar produsele autohtone.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0