Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Obiectivele stabilite de APSM în următorii ani - detalii

© Sputnik / Miroslav RotariEduard Ciobanu
Eduard Ciobanu - Sputnik Moldova
Abonare
Jurnalistul Eduard Ciobanu a fost reales în calitate de președinte al Asociației Presei Sportive din Moldova (APSM). Despre obiectivele, planurile și proiectele pe care își propune să le realizeze în noul mandat am aflat chiar de la el.
Obiectivele stabilite de APSM în următorii ani - detalii

Pentru a doua oară consecutiv, Eduard Ciobanu a fost reales în funcția de președinte al APSM. Jurnalistul ne-a dezvăluit că împreună cu membrii Comitetului Executiv a stabilit un plan de activitate pe care și-au propus să-l realizeze în următorii ani.

În acest sens, Eduard Ciobanu a spus că una dintre prioritățile pe care și le-a stabilit este să implementeze mai multe proiecte cu privire la promovarea presei sportive în rândul tineretului, întrucât puțini din generațiile actuale se lansează în acest domeniu.

"Avem și susținerea Asociației Internaționale a Presei Sportive din Europa, care a venit cu inițiativa de a organiza un seminar în care ne vom strădui să cointeresăm colegii tineri, dornici de afirmare și să le oferim ocazia să-și manifeste talentul și măiestria prin crearea unui sait sportiv – unul de calitate, care va avea un impact major asupra dezvoltării presei sportive", a spus interlocutorul.

Totodată, Eduard Ciobanu a menționat că lucrează la elaborarea unui proiect național de promovare a sportului și presei sportive, fiind în căutarea unor parteneri de încredere, care vor ajuta la realizarea acestui scop.

De menționat este că durata unui mandat pentru funcția de președinte al APSM este de cinci ani. Aceasta este unica instituție neguvernamentală care reprezintă interesele jurnaliștilor și cluburilor sportive din Moldova.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0