Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Încă o secție de primire a suspecților de COVID în Chișinău

Abonare
Cabinetul de Miniștri a decis în ședința de astăzi crearea unei noi subdiviziuni de primiri a urgențelor medicale COVID-19.

CHIȘINĂU, 23 sept – Sputnik. O subdiviziune suplimentară specializată în primirea urgențelor medicale COVID-19 va fi creată în cadrul Spitalului Clinic Municipal „Sfânta Treime”.

Remdesivir - Sputnik Moldova
Societate
Primul medicament anti-Covid, în curând gratuit în Moldova

O hotărâre în acest sens a fost aprobată de Cabinetul de Miniștri în cadrul ședinței de astăzi. Decizia de a deschide o nouă secție a fost luată din cauza numărului sporit de adresări a persoanelor cu suspecție la noul tip de coronavirus la Centrul COVID-19 Chișinău, care activează în regim alert.   

Prin urmare, gestiunea Centrului Expozițional ”Moldexpo”, unde a fost amenajat Centrul COVID-19 trece din administrarea Agenției Proprietății Publice în administrarea Consiliului municipal Chișinău. Mai exact, în gestiunea Spitalului Clinic Municipal „Sfânta Treimeˮ. Astfel, în funcție de evoluția pandemiei cu infecția COVID-19, începând cu data de 1 octombrie 2020, bunurile imobile aflate pe strada Ghioceilor, nr. 1 vor trece în folosință temporară gratuită, în scopul amenajării desfășurării activității subdiviziunii de primiri urgente COVID-19 al Instituției medico-sanitare publice „Sfânta Treimeˮ.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0