Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cine este vinovat de producerea accidentului fatal de la Ciocana

Abonare
Polițiștii au stabilit deja cauza preliminară ale accidentului fatal produs ieri în sectorul Ciocana al Capitalei. Astfel, oamenii legii susțin că s-ar face vinovat șoferul taximetrului de model Dacia Logan, care și-a pierdut viața.

CHIȘINĂU, 23 sept – Sputnik. Ofițerul de presă al Direcției de Poliție a Capitalei Natalia Stati a declarat pentru Sputnik Moldova că în urma accidentului rutier a fost inițiat un dosar penal și sunt dispuse mai multe expertize pentru stabilirea cu exactitate a circumstanţelor în care s-a produs accidentul rutier.

Полиция - Sputnik Moldova
Accidente
Foto: Accident cu 16 pasageri răniți, la Telenești
"În cadrul documentării la fața locului, angajații poliției au stabilit că șoferul în vârstă de 36 de ani al automobilului Dacia, ce aparține unei firme de taxi, efectuând manevra de întoarcere peste linia dubla continuă, fără a se asigura, a lovit un automobil Mercedes ML ce era condus de un tânăr de 30 ani. La rândul său, acesta a fost proiectat într-un Mercedes Vito ce era parcat pe marginea drumului, iar Dacia a ajuns în a patra mașină care la fel era parcată", a declarat Natalia Stati. 

În urma groaznicului accident produs ieri, 22 septembrie, pe strada Milescu Spătaru au fost implicate patru automobile: Dacia, Mercedes ML, Mercedes și Fiat. În urma impactului, un taximetrist în vârstă de 36 de ani a decedat pe loc, iar alți doi șoferi au avut nevoie de îngrijiri medicale. Purtătorul de cuvânt al Institutului de Urgență din Capitală Dorina Arsene a precizat pentru Sputnik Moldova că unul dintre conducătorii auto a primit ajutor la fața locului, iar al doilea șofer a fost transportat la spital, însă în urma investigațiilor, medicii i-au permis să administreze tratamentul la domiciliu. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0