Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Foto: Accident cu 16 pasageri răniți, la Telenești

© Sputnik / Mihai CarausПолиция
Полиция - Sputnik Moldova
Abonare
Astăzi dimineața, la ora 06:20, angajații Inspectoratului de Poliție Telenești au fost anunțați telefonic că la intrarea în satul Negureni din raionul Telenești s-a produs un accident rutier și că printre cei implicați în accident este posibil să fie și traumatizați.

CHIȘINĂU, 21 sept - Sputnik. Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de poliție Telenești, Elena Băietrău, la fața locului, polițiștii au stabilit că în data de 21.09.2020, la ore 06.15 un bărbat cu vârsta de 66 de ani, conducând automobilul de marca Ford, model Transit, având 16 pasageri, în timp ce se deplasa pe șoseaua Soroca- Chișinău, la intrarea în satul Negureni din raionul Telenești, a pierdut controlul asupra vehiculului și a derapat de pe asfalt.

© Photo : IP TeleneștiAccident la Telenești
Foto: Accident cu 16 pasageri răniți, la Telenești   - Sputnik Moldova
Accident la Telenești

În urma impactului, 6 pasageri au suferit diferite leziuni corporale. În urma verificării șoferului cu aparatul Drager, rezultatul a arătat 0,00 mg/l în aerul expirat.

Potrivit oameni lor legii, șoferul ar fi adormit la volan.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0