Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Grav accident la Ciocana - morți și răniți

Abonare
Un taximetrist a decedat, iar alți doi șoferi au fost transportați la spital. S-a întâmplat în această după-amiază, în urma unui accident grav produs în sectorul Ciocana al Capitalei.

CHIȘINĂU, 22 sept. - Sputnik. Ofițerul de presă al Direcției de Poliție Chișinău, Natalia Stati, a declarat pentru Sputnik Moldova că tragicul accident s-a produs în această după-amiază pe strada Nicolae-Milescu Spătaru din sectorul Ciocana al Capitalei. 

Полиция - Sputnik Moldova
Accidente
Foto: Accident cu 16 pasageri răniți, la Telenești
Potrivit Poliției, la fața locului a fost îndreptat grupul operativ pentru documentarea tuturor circumstanțelor în care a avut loc tragedia. Oamenii legii au stabilit că în accident au fost implicate patru mașini. 

”În urma impactului, şoferul maşinii Dacia Logan, un taximetrist în vârstă de 36 ani, a decedat pe loc. Au fost solicitate două ambulanțe care au transportat alţi doi conducători auto la spital pentru îngrijiri medicale. Deocamdată nu se știe cum s-a produs accidentul”, a declarat Natalia Stati. 

Ofițerul de presă ne-a mai spus că ceilalți doi șoferi sunt în stare stabilă la spital și urmează recomandările medicilor. Oamenii legii au inițiat o anchetă în care vor stabili cauzele și cine se face vinovat de producerea accidentului. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0