Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Participanta la proiectul „Tu ești super!”: Nu mi-e frică de scenă

© Sputnik / Miroslav RotariAnastasia Lisovaia
Anastasia Lisovaia - Sputnik Moldova
Abonare
Anastasia Lisovaia, participanta din partea Moldovei la concursul vocal „Tu ești super!”, a vorbit pentru Sputnik Moldova despre pasiunea sa pentru cântec și despre emoțiile pe care le are în legătură cu acest concurs.

CHIȘINĂU, 5 feb – Sputnik. Postul de televiziune NTV și Agenția Internațională de Presă și Radio Sputnik au anunțat lansarea celui de al treilea sezon al proiectului vocal „Tu ești super!” pentru copiii rămași fără îngrijire părintească. Concursul oferă tinerelor talente șansa de a se face cunoscute, de a-și demonstra calitățile vocale în fața a milioane de telespectatori.

Finala concursului „Tu ești super!”, fotografie de arhivă - Sputnik Moldova
Sezonul trei al concursului „Tu ești super!” debutează cu un concert de gală la Kremlin

În noul sezon „Tu ești super!”, Moldova va fi reprezentată de Anastasia Lisovaia, o fetiță de 9 ani, încântătoare și foarte talentată, care este din orașul Râbnița. Anastasia a venit la Sputnik Moldova însoțită de bunica sa.

„În general, eu am început a cânta de la trei ani, iar din clasa întâi iau lecții de canto”, a spus Anastasia.

Bunica spune că talentul fetiței a început să se manifeste încă din fragedă copilărie. Nastea îngâna ceva tot timpul. În prezent ea frecventează școala de arte, unde ia ore de canto și învață să cânte la pian. În afară de aceasta, îi place și să bată tobele.

Aflând de acest concurs, Nastea, împreună cu pedagogul său de la școala de arte, au filmat cu telefonul mobil interpretarea unui cântec și au trimis video-ul la „Tu ești super!”.

Fetița susține că nu se teme de scenă și nici de participarea la un mare concurs.

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

Fluxul de știri
0