Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cum a încercat să fugă din pușcărie un deținut de la Brănești

© Sputnik / Miroslav RotariÎnchisoare
Închisoare - Sputnik Moldova
Abonare
Administrația Națională a Penitenciarelor anunță că un deținut de la pușcăria din Brănești a încercat să evadeze.

CHIȘINĂU, 20 sept. - Sputnik. Potrivit informațiilor, deținutul în vârstă de 22 de ani a încercat să evadeze din pușcărie, după ce a pus la punct toate detaliile. Fiind angajat în bază de contract la mina de extragere a pietrei de calcar, acesta a profitat de ocazie și nu s-a prezentat la ieșire împreună cu alți deținuți la sfârșitul zilei de muncă.

Captura de droguri - Sputnik Moldova
Societate
Gestiona o afacere cu droguri din penitenciar: Iată cum a fost posibil - Video
Astfel a pus pe jar grănicerii. Imediat au fost instituite grupe de căutări, iar peste patru ore pușcăriașul a fost găsit ascuns în mină. 

Tânărul este condamnat la 6 ani și 6 luni de închisoare pentru comiterea unei infracțiuni grave, însă Administrația Națională a Penitenciarelor nu precizează despre ce este vorba. 

Administrația Penitenciarului nr.18 Brănești a anunțat procuratura și poliția despre ace caz. Dacă va fi stabilită vinovăția, deținutul riscă să fie condamnat suplimentar la încă 3 ani de închisoare.

La începutul lunii septembrie și un pușcăriaș de la Penitenciarului nr. 9 "Pruncul" a încercat să evadeze. Deținutul în vârstă de 45 de ani a încercat să sară zidul pușcăriei după ce i-a reușit să ocolească punctele de pază și controlul, însă angajații pușcăriei i-au dat planurile peste cap.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0