Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Record după record! N-au mai fost atâtea cazuri de COVID-19

© Photo : Ministerul Sănătății al Republicii MoldovaSpecialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga”
Specialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga” - Sputnik Moldova
Abonare
La doar o zi după ce a fost înregistrat cel mai mare număr de cazuri noi de COVID-19 de la începutul pandemiei în Moldova, Ministerul Sănătății prezintă noi date care șochează.

CHIȘINĂU, 19 sept - Sputnik. În ultimele 24 de ore în Moldova s-au înregistrat 688 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 - un record absolut! Se întâmplă la doar o zi după ce se înregistraseră cel mai mare număr de cazuri de la începutul pandemiei, ceea ce stârnește îngrijorare. 

Сотрудница лаборатории проводит испытания вакцины от COVID-19 в центре эпидемиологии и микробиологии имени Н.Ф. Гамалеи - Sputnik Moldova
Rusia
Vaccinul rusesc împotriva COVID-19 este testat și în Belarus

Cazurile au fost confirmate după procesarea a 2664 de teste. Trei cazuri sunt de import din Turcia, unul din Germania, unul din România și altul din Federația Rusă. 

Bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns astfel la 46 336. Din numărul total de persoane la care astăzi a fost confirmată prezența virusului în organism 42 sunt lucrători medicali.

S-au îmbolnăvit 11 medici, 22 de asistenți medicali și 9 persoane care reprezintă personalul auxiliar. 

În prezent 589 de pacienți se află în stare gravă, inclusiv 37 conectați la aparate de respirație asistată, 1352 sunt în stare de gravitate medie, iar ceilalţi pacienţi sunt în stare satisfăcătoare.

Între timp, alte 502 persoane au fost tratate și externate. De la începutul pandemiei 34 236 de persoane s-au vindecat de COVID-19.

Din păcate s-au înregistrat și noi decese. 15 pacienți cu vârste cuprinse între 56 și 71 de ani au decedat din cauza complicațiilor provocate de infecție. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0