Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Alcoolul i-a luat mințile: O tânără și-a înjunghiat amicul

© Pixabay / 99mimimiTânără cu o sticlă de alcool
Tânără cu o sticlă de alcool - Sputnik Moldova
Abonare
O tânără de 27 de ani i-a aplicat prietenului de pahar o plagă de cuțit în regiunea inimii. Totul s-a întâmplat în raionul Criuleni.

CHIȘINĂU, 16 sept. - Sputnik. Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Criuleni, Elena Băetrău, a declarat pentru Sputnik Moldova că tânăra de 27 de ani a consumat băuturi alcoolice împreună cu alți doi prieteni de-ai săi.

imagine simbol - Sputnik Moldova
Societate
Crimă din răzbunare: O femeie din stânga Nistrului, ucisă cu bestialitate de prietena sa
La un moment dat, între suspectă și un bărbat s-a iscat un conflict. Cearta a degenerat în violență - bănuita a luat un cuțit și l-a înjunghiat în regiunea inimii, apoi a dat bir cu fugiții. Victima a fost transportată de urgență la spital. Din fericire a scăpat cu viață, iar în prezent se află în afara oricărui pericol. Despre acest caz poliția a fost informată de către o localnică. Oamenii legii au inițiat o anchetă pentru a stabilit toate circumstanțele în care s-a produs incidentul.

În prezent, polițiștii desfășoară acțiuni pentru a afla unde se află suspecta. Forțele de ordine ne-au mărturisit că tânăra obișnuiește să consume băuturi spirtoase și se află la evidența medicului psihiatru. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0