Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Crimă din răzbunare: O femeie din stânga Nistrului, ucisă cu bestialitate de prietena sa

© Sputnik / Vitaly Belousov / Accesați arhiva multimediaimagine simbol
imagine simbol - Sputnik Moldova
Abonare
O femeie în vârstă de 41 de ani, locuitoare a orașului Tiraspol, a fost găsită fără suflare în curtea unei case din raionul Slobozia, informează presa din regiunea transnistreană.

CHIȘINĂU, 28 aug - Sputnik. Crimă înfiorătoare în stânga Nistrului. Cadavrul unei femei a fost găsit în curtea unei case din satul Chițcani.

Pistol - Sputnik Moldova
Societate
Crimă odioasă într-un apartament din Capitală: O femeie a fost împușcată din gelozie
Pe corpul neînsuflețit al victimei de 41 de ani au fost descoperite semne de moarte violentă - numeroase leziuni, precum și bucăți de păr sfâșiat împrăștiate pe pământ. 

Forțele de menținere a ordinii au stabilit că femeia, locuitoare a orașului Tiraspol, venise mai devreme în vizită la prietena sa și a consumat împreună cu ea alcool. La un moment dat, între cele două femei s-a iscat un conflict, care a degenerat în bătaie. Gazda ar fi lovit victima cu bestialitate și i-ar fi smuls părul din cap, potrivit presei locale

Suspecta de 32 de ani a mai fost anterior judecată și abia fusese eliberată din detenție. În cadrul audierilor, ea și-a recunoscut vina, dar a declarat că nu intenționa să o omoare, ci doar să o pedepsească pentru anumite resemntimente din trecut. 

Pe numele ei a fost deschis un dosar penal pentru omor. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0