Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ion Nicolaescu nu va fi golgheter în Belarus: Iată cu cine a semnat

© Photo : FMFIon Nicolaescu
Ion Nicolaescu - Sputnik Moldova
Abonare
Al treilea golgheter din campionatul Belarusului, cu 9 goluri la activ, atacantul moldovean Ion Nicolaescu s-a transferat în campionatul Slovaciei.

CHIȘINĂU, 16 sept – Sputnik, Ștefan Ursu. Jucătorul de 22 de ani va evolua chiar pentru liderul la zi, DAC Dunajska Streda, care are maximum de puncte după șase etape.

Сборная Молдовы по футболу - Sputnik Moldova
Sport
Selecționata Moldovei obține primul punct în Liga Națiunilor

Nicolaescu a evoluat în acest sezon la Vitebsk sub formă de împrumut de la ”Șahtior Soligorsk”, echipă care la finele lunii trecute a fost eliminată de ”Sfântul Gheorghe” din Liga Europei. În 18 etape, el a marcat nouă goluri, dintre care patru din penalty.

În această lună, Ion a înscris și pentru naționala Moldovei, în egalul cu Kosovo din Liga Națiunilor. În cariera sa, el a mai evoluat pentru Zimbru.

Mâine, noua sa formație, DAC Dunajska Streda, va juca acasă cu FK Jablonec, în turul doi preliminar al Ligii Europa. Liderul din Slovacia este antrenat de fostul selecționer al Kazahstanului și Ungariei, neamțul Bernd Storck.

 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0