Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Interpretul Igor Rusu, despre premii și planurile de viitor

© Sputnik / OsmatescoIgor Rusu
Igor Rusu - Sputnik Moldova
Abonare
Interpretul de muzică populară Igor Rusu, care a obținut titlul onorific "Artist al Poporului", a vorbit în studioul Sputnik Moldova despre importanța acestei distincții în cariera unui artist.
Interviu cu interpretul Igor Rusu: Premii și planuri de viitor

Îndrăgitul interpret Igor Rusu a mai adunat în palmaresul său o distincție importantă. Interpretul a fost decorat de președintele țării, Igor Dodon, „pentru activitate prodigioasă în domeniul culturii, contribuție la promovarea valorilor moral-spirituale și înaltă măiestrie profesională”, fiindu-i conferit titlul onorific "Artist al Poporului".

"Este adevărat că un artist întotdeauna s-a bucurat de atenție, iar această distincție arată aprecierea față de muncă și creație. Este un titlu important pentru mine", a declarat pentru Sputnik interpretul de muzică populară.

Igor Rusu a mărturisit că artiștii trec acum printr-o perioadă destul de complicată din cauza pandemiei, întrucât evenimentele fertive au fost interzise, iar ei sunt nevoiți să se descurce cum pot. Interpretul spune că starea de incertitudine îi îngrijorează pe mulți artiști, însă cu toții au speranța că în curând lucrurile vor reveni la normalitate.

Cât privește planurile pentru această toamnă, Igor Rusu ne-a dezvăluit că în curând va înregistra o piesă în colaborare cu maestrul Corneliu Botgros. 

Amintim că în decembrie 2018 interpretului Igor Rusu i-a fost acordat și titlul de "Cetățean de Onoare al raionului Dondușeni".

 Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0