Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Video: Tragedie cumplită - o persoană strivită de plăci de granit

© Sputnik / Anatolii KiriakAcces interzis - Poliția
Acces interzis - Poliția - Sputnik Moldova
Abonare
Trei persoane au rămas prinse între mai multe plăci de granit care au căzut în timp ce erau descărcate din remorca unui camion de model MAN.

CHIȘINĂU, 16 sept - Sputnik. Trei persoane au rămas prinse între mai multe plăci de granit în seara zilei de 15 septembrie. Angajații IGSU din nordul țării au fost solicitați pentru a interveni la deblocarea acestora. 

Как люди спасаются от жары в Кишиневе - Sputnik Moldova
Societate
Recomandările IGSU: Iată ce trebuie să facă oamenii pe timp de caniculă

Cazul a avut loc pe teritoriul unei întreprinderi de pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Bălți. Apelul la serviciul 112 a fost recepționat la ora 19:57. Potrivit primelor informații, trei bărbați au rămas blocați.

La fața locului au intervenit salvatorii din municipiul Bălți care au stabilit că un tânăr de 34 de ani a decedat pe loc, iar alte două persoane cu vârstele de 34 și 35 de ani au diverse traumatisme.

Toți trei bărbați au rămas blocați în plăcile de granit cu greutate de peste 1.5 tone. Angajații IGSU au efectuat operativ operațiunea de deblocare, utilizând echipament specializat din dotare, reușind să salveze cei doi bărbați și să recupereze corpul neînsuflețit a persoanei decedate.

Bărbații salvați au fost preluați de medici pentru ulterioare îngrijiri medicale. Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite. Potrivit IGSU în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 59 situații de risc.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0