Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Teribil! Doi bărbați au fost găsiți morți la o întreprindere

© Sputnik / Anatolii KiriakAcces interzis - Poliția
Acces interzis - Poliția - Sputnik Moldova
Abonare
Tragedie la o întreprindere de uscare a prunelor din Rezina. Doi bărbați au fost găsiți morți într-un rezervor pentru colectarea deșeurilor. Cel mai probabil, ei au decedat după ce au inhalat vopori toxici.

CHIȘINĂU, 16 sept - Sputnik. Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Rezina, Elena Băetrău, a declarat pentru Sputnik Moldova că un angajat al întreprinderii de uscare a prunelor, în vârstă de 46 de ani, a mers să adune resturile rămase după colectarea deșeurilor într-un rezervor special amenajat în acest sens. Cel mai probabil, din cauza vaporilor toxici formați din descompunerea resturilor s-a intoxicat.

reținere  - Sputnik Moldova
Societate
Avocat reținut: Ar fi încercat să mușamalizeze un caz grav

Colegul lui, de 24 de ani, a observat că bărbatul lipsește mai multă vreme și a mers să-l caute. A intrat și el în același rezervor de colectare a deșeurilor și nu a mai ieșit viu de acolo. 

Ulterior, au fost descoperite două cadavre. Corpurile neînsuflețite au fost scoase la suprafață. Potrivit poliției, cauza preventivă a deceselor este intoxicația.

Rezervorul de acumulare a deșeurilor menajere este situat într-o încăpere auxiliară și este destinat acumulării resturilor după prelucrarea și spălarea prunelor. Este vorba despre un vas cu o capacitate de 3 m3, instalat la o adâncime de 3 metri, iar pentru a pătrunde în interior trebuie să deschizi capacul și să cobori pe scări.

Oamenii legii au inițiat o anchetă și urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs tragedia. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0