Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Peste 400 de lucrători medicali au fost decorați de șeful statului Igor Dodon

© Photo : Facebook / Dodon IgorPeste 400 de lucrători medicali au primit distincții de stat din partea șefului statului, Igor Dodon.
Peste 400 de lucrători medicali au primit distincții de stat din partea șefului statului, Igor Dodon.  - Sputnik Moldova
Abonare
Peste 400 de lucrători medicali au primit distincții de stat din partea președintelui țării, Igor Dodon. Șeful statului a menționat că ordinele și medaliile au fost conferite în semn de profundă gratitudine pentru munca depusă zilnic.

CHIȘINĂU, 15 sept. - Sputnik. Președintele țării, Igor Dodon, a înmânat astăzi distincții de stat unui grup de 400 de lucrători medicali.

Медик показывает образцы мазка на COVID-19 - Sputnik Moldova
Medici, despre apariţia celui de-al treilea și chiar al patrulea val de Covid-19
Într-o postare pe Facebook, șeful statului le-a mulțumit pentru salvarea zi de zi a vieților omenești.

”Ordinele și medaliile au fost conferite în semn de profundă gratitudine pentru muncă îndelungată și prodigioasă în domeniul ocrotirii sănătății, contribuție substanțială la implementarea formelor și metodelor avansate de tratament și pentru dăruirea și abnegația manifestate în domeniul medical”, a președintele. 

Igor Dodon a menționat că statul depune eforturi conjugate pentru ca sectorul medical și lucrătorii din domeniu să fie apreciați la nivelul corespunzător.

”Am certitudinea că împreună vom reuși să modernizăm sistemul medical din țara noastră, așa cum ne dorim cu toții”, a mai spus Igor Dodon. 

Până acum, 33 de lucrători medicali au pierdut lupta cu infecția COVID-19. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0