Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Medici, despre apariţia celui de-al treilea și chiar al patrulea val de Covid-19

© AFP 2024 / JACK GUEZМедик показывает образцы мазка на COVID-19
Медик показывает образцы мазка на COVID-19 - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele unei comunități ştiinţifice japoneze pentru boli infecțioase a avertizat cu privire la riscul apariţiei de noi valuri de contaminare cu Covid-19 în viitor și a sugerat că ar trebui să ne obişnuim cu prezența virusul în viața de zi cu zi.

CHIȘINĂU, 21 aug – Sputnik. În contextul unei creșteri a cazurilor de infectare cu Covid-19, creştere înregistrată în multe țări, o comunitate științifică japoneză pentru boli infecțioase a avertizat cu privire la riscul unor noi valuri epidemice, relatează canalul de televiziune NHK.

„Acum suntem în mijlocul celui de-al doilea val. Evoluţia situației trebuie monitorizată atent. Se pare că țara și Tokyo trec de vârful contagiunii. Dar trebuie să fim atenţi dacă numărul crește din nou”, a spus președintele comunității, Kazuhiro Tateda, citat de Sputnik France

S-a descoperit mecanismul de infectare cu coronavirus>>>

Potrivit acestuia, este posibil să apară un al treilea și chiar un al patrulea val de infectări cu coronavirus. Din acest motiv, „va fi necesar să ne obişnuim cu o viață în condiţiile existenţei coronavirusului”, a adăugat Kazuhiro Tateda.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0