Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Lenuța Gheorghiță este astăzi omagiată: Realizări și planuri de viitor - interviu

© Sputnik / Miroslav RotariLenuta Gheorghita
Lenuta Gheorghita - Sputnik Moldova
Abonare
Îndrăgita interpretă de muzică populară Lenuța Gheorghiță își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Despre cele mai importante realizări, vise și planuri de viitor, aflați din interviul realizat în cadrul emisiunii "Sputnik Matinal".
Lenuța Gheorghiță este astăzi omagiată: Realizări și planuri de viitor

Astăzi, în studioul Sputnik Moldova i-am urat "La mulți ani " talentatei interprete Lenuța Gheorghiță. Astista ne-a mărturisit că la vârsta pe care o are se declară o femei fericită și împlinită, asta pentru că are o familie frumoasă, o carieră muzicală de succes, dar se bucură și de aprecierea publicului.

"Sunt mândră de mine. Sunt un om realizat și împlinit. Cresc cu mare drag doi copii, care sunt cea mai mare fericire a mea. Și în plan profesional am multe realizări, datorită oamenilor pe care i-am întâlnit și au crezut în mine", a declarat Lenuța Gheorghiță.

Interpreta a recunoscut că perioada de carantină a fost una complicată, întrucât toate evenimentele publice au fost sistate, însă undeva această perioadă a avut și un efect benefic, întrucât cea mai mare parte a timpului i-a dedicat-o familiei sale.  

"Am un dor enorm de scenă și sper ca încetul cu încetul vom reveni la viața normală. Sunt însetată de concerte și de sepectatorii iubitori de cultură", a mărturisit ea.

Interpreta a mai dezvăluit că pregătește și câteva surpize muzicale pe care abia așteaptă să le lanseze oficial. În viitorul apropiat publicul se va putea delecta cu două piese de excepeție, însoțite și de câte un videoclip original.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0