Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

CEC a stabilit plafonul mijloacelor financiare pentru candidații la funcția de primar

© Sputnik / Mihai CarausЦентральная избирательная комиссия
Центральная избирательная комиссия - Sputnik Moldova
Abonare
Comisia Electorală Centrală a stabilit plafonul mijloacelor financiare care pot fi virate în contul concurentului electoral la alegerile locale noi pentru funcţia de primar din data de 1 noiembrie.

CHIȘINĂU, 14 sept. - Sputnik. În data de 1 noiembrie vor fi organizate nu doar alegeri prezidențiale, ci și alegeri locale noi pentru funcţia de primar în mai multe localități. Așa că astăzi CEC a stabilit plafonul mijloacelor financiare ce pot fi virate în contul concurentului electoral. 

Центральная избирательная комиссия - Sputnik Moldova
Politică
Doi concurenți la funcția de președinte, înregistrați de CEC
Astfel, circumscripția electorală comunală Chetriș din raionul Fălești va primi 8012,25 de lei. Circumscripția electorală comunală Piatra din raionul Orhei - 14.647,50 de lei. Cirumscripția electorală sătească Dubna din raionul Soroca - 3989,25 de lei. Circumscripția electorală sătească Corlăteni, raionul Râșcani - 30.537 de lei.

Totodată, CEC a aprobat cuantumul creditului fără dobândă acordat de bănci concurenților electorali la alegerile locale noi din 1 noiembrie: 25 000 de lei pentru fiecare partid politic, organizație social-politică și bloc electoral și 5 000 de lei pentru fiecare candidat independent.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0