Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Act de huliganism în sediul Procuraturii Vulcănești: Iată ce au făcut mai mulți indivizi

© Sputnik / Mihai CarausAcces interzis Politia
Acces interzis  Politia - Sputnik Moldova
Abonare
Mai mulți indivizi au deteriorat camera de supraveghere și au aprins două cauciucuri în fața clădirii Procuraturii din orașul Vulcănești.

CHIȘINĂU, 14 sept - Sputnik. Inspectoratul de Poliție Vulcănești a inițiat o cauză penală în cadrul căreia investighează circumstanțele incendierii sediului Procuraturii raionului Vulcănești.

Stoianoglo Alexandr - Sputnik Moldova
Societate
Alexandr Stoianoglo a desemnat două persoane la interimatul unor funcții în Procuratură

Cazul a avut loc în dimineața zilei de 13 septembrie, aproximativ ora 02.00. Mai multe persoane necunoscute au deteriorat camera de luat vederi de la intrarea în sediul Procuraturii după care au incendiat două cauciucuri auto, stropite cu inflamabil.

Ca rezultat, a fost deteriorată ușa de la intrare în clădirea Procuraturii, în prezent fiind luate măsuri pentru repararea locației.

Funcționalitatea Procuraturii raionului Vulcănești nu a fost perturbată. Acțiunile de urmărire penală sunt în desfășurare în vederea identificării, reținerii și tragerii la răspundere a persoanelor vinovate.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0